Salvador Macerated 90h - Monte Carlos 454g
Harmonie chuťi spojující sladké tóny karamelu, lesního ovoce a mléčné čokolády. V dochuti Vás příjemně překvapí máslové sušenky.Tato káva je speciální svým anaerobním zpracováním. Kávové třešně se…
Harmonie chuťi spojující sladké tóny karamelu, lesního ovoce a mléčné čokolády. V dochuti Vás příjemně překvapí máslové sušenky.
Tato káva je speciální svým anaerobním zpracováním. Kávové třešně se pouze omyjí čistou vodou a následně se přemístí do barelů určených k anaerobní fermentaci. Po 90ti hodinách jsou přemístěny na "africké postele", kde se dalších 15-16 dní nechají sušit. Před převozem jsou třešně odslupkovány a připraveny na export.
Proč právě anaerobní káva? Tento proces rozvine chuť kávy. Je plnější a nesporně učaruje každým svým douškem.
Region: La Montanita
Oblast: Morazan
Metoda: anaerobní/naturální
Nadmořská výška: 1100 - 1650 m.n.m
Odrůda: Coffea Arabica - Bourbon
Kooperativa San Carlos Dos
Harmonie chuťi spojující sladké tóny karamelu, lesního ovoce a mléčné čokolády. V dochuti Vás příjemně překvapí máslové sušenky.Tato káva je speciální svým anaerobním zpracováním. Kávové třešně se…
Dárková kolekce káv z celého světa. Procestujte s kávou Coffee Club téměř celý svět. Darujte kolekci šesti výběrových jednodruhových káv s osobitým příběhem z…
Intenzivní chuť kakaa s decentní oříškovou dochutí.Káva s velmi mírnou aciditou a světlou cremou, s výbornou strukturou a plným tělem. Intenzivní chuť kakaa doprovází karamelové aroma…
Sametové tělo s kořeněnou dochutí.Tato skvělá káva se rodí ve Východoafrické propadlině, kde farmáří ctí tradici a sklízí kávová zrna potomků původních rostlin Arabica. Široká škála odrůd roste…